SON HABERLER

Anasayfa · SAMSUN · Asayiş

Samsun’da genç, cadde ortasında darbedildi

İlk yayın:
Güncelleme:

Haber görüntüleri: İhlas Haber Ajansı

Samsun’un İlkadım ilçesinde darbedilen 22 yaşındaki genç hastaneye kaldırılırken, saldırganın olay yerinde ekmek bıçağı düşürdüğü öğrenildi. Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, İlkadım ilçesi Kale Mahallesi Öğretmenevi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 22 yaşındaki Emre D. isimli genç henüz bilinmeyen bir nedenle darbedildi. İhbar üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. Yaralanan çocuk, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olay yerinde, saldırgan tarafından düşürüldüğü değerlendirilen bir ekmek bıçağı bulundu. Olay sırasında polis ekiplerinin bölgede bulunması, olası bir bıçaklama olayının önüne geçti. Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

OKUMAYA DEVAM ET

Boşanma aşamasındaki eşini balta tehdidiyle zorla alıkoyduğu iddia edilen koca tutuklandı →

Kaynak: İhlas Haber Ajansı