SON HABERLER

Anasayfa · MANİSA · Asayiş

Akhisar’da 11 kişinin öldüğü kazada 2 sürücü tutuklandı

İlk yayın:
Güncelleme:

Haber görüntüleri: İhlas Haber Ajansı

Manisa’nın Akhisar ilçesinde 11 kişinin hayatını kaybettiği, 26 kişinin yaralandığı tır ile tur otobüsünün karıştığı kazada, otobüs şoförü M.A. ile çekici sürücüsü H.K. tutuklandı. Otobüsün yedek sürücüsü M.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun Akhisar Gişeleri mevkiinde dün meydana gelen ve 11 kişinin yaşamını yitirdiği kazayla ilgili soruşturmada gözaltına alınan tur otobüsü sürücüsü M.A. ile çekici sürücüsü H.K., işlemlerinin ardından tutuklandı.

Otobüs sürücüsü M.A.’nın yönetmeliklerle belirlenen geriye gitme ve manevra kurallarına aykırı hareket ettiği, çekici sürücüsü H.K.’nin ise hız sınırlarına uymadığı gerekçesiyle tutuklandığı öğrenildi. Otobüsün yedek sürücüsü M.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kazada 11 kişi hayatını kaybetmiş, 26 kişi yaralanmıştı.

OKUMAYA DEVAM ET

Otobüsteki son yolculuklarında eşini kaybetti →

Kaynak: İhlas Haber Ajansı